Presuri profesionale

Curățenia într-o clădire sau încăpere se observă încă de la intrare. Praful, umezeala sau chiar noroiul pe care îl purtăm pe pantofi reprezintă în mare măsură toată murdăria pe care o găsim pe podele interioare. Și pentru a ține acest lucru sub control, Uniclean vă propunea cea mai eficientă soluție sub forma unor preșuri profesionale. Acestea au capacitatea să absoarbă și să stocheze cantități însemnate de mizerie, astfel încât să minimizați considerabil rata de murdărie transportată.

Optați pentru preșuri de intrare profesionale din bumbac, cauciuc, fibre de polipropilen sau latex, în funcție de propriile nevoi, pentru a avea garanția că toată mizeria adusă de afară va rămâne absorbită în acestea.

Preșurile și covoarele profesionale din bumbac au o mare putere de absorbție, ceea ce înseamnă că sunt ideale în zonele cu umiditate ridicată. Variantele din cauciuc sunt foarte eficiente în prevenirea alunecărilor datorită nervurilor și inserțiilor conectate. În plus, blochează o cantitate însemnată de mizerie doar prin simpla atingere a sa cu piciorul, fiind indicate mai ales în spațiile cu trafic intens. Fibrele de polipropilen sunt ca un magnet pentru praf și sunt utile cu preponderență în spațiile uscate și foarte aglomerate. Desigur că există și combinații de bumbac cu latex, nylon cu PVC, latex și cauciuc și multe altele, ale căror eficiență este maximizată și pentru care suntem disponibili oricând să vă oferim mai multe informații, la cerere. Preșurile profesionale din latex sunt unele dintre cele mai fixe și reduc la minim riscul de accidente. Îndepărtează rapid și simplu murdăria de pe încălțăminte și pot fi poziționate în orice punct cheie din încăpere, datorită dimensiunilor sale.

Desigur că în demersul de cumpărare a unor preșuri profesionale de intrare un rol important îl are și factorul estetic. Deși în mare parte aceste articole au dimensiuni standard și sunt de culoare neagră, la Uniclean ne dorim să vă propunem diversitate, așa cum v-am obișnuit. Negre, gri, albastre, violet sau multicolore, în formă de pătrat, dreptunghi sau chiar traversă, după dimensiunile dorite, aceste articole indispensabile de curățenie pot fi configurate în tocmai după cerințele și nevoile pe care ni le comunicați. Ba chiar puteți solicita personalizarea acestuia cu logo-ul brandului, culorile acestuia sau un text specific astfel încât să se potrivească perfect în decorul în care va fi amplasat.

Cereți oferta personalizată Uniclean pentru preșuri profesionale de intrare și bucurați-vă de cel mai bun raport cost beneficii. Veți beneficia de un articol care să fie cu adevărat util în menținerea celor mai înalte condiții de curățenie atât în spațiile mari, comerciale și industriale, cât și în birourile și cabinetele de mici dimensiuni. Sunt soluția ideală pentru a reduce efortul de lucru și frecvența efectuării procedurilor de curățare a podelelor, datorită faptului că un astfel de covor absorbant ajută la menținerea rezultatelor pentru un timp îndelungat. Ușor de manevrat și poziționat, dar și rezistent la toți factorii la care este expus, un preș profesional de intrare se va menține intact chiar și ani la rând.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu