Sampoane Auto

Curățarea și întreținerea sunt două procese complexe, foarte importante, de care depinde în mod direct felul în care arată mașina. În acest sens este nevoie de detergenți speciali care să te ajute să elimini murdăria și să protejezi suprafețele în același timp. Fie că vorbim de spălătorii auto, service-uri sau strict de utilizarea personală, șampoanele auto pe care Uniclean vi le pune la dispoziție sunt o soluție eficientă prin care puteți obține strălucire și pentru fiecare element.

Optează pentru șampoane profesionale auto destinate interiorului pentru a te bucura de rezultate grozave. Alege un agent de curățare a bordului și accesoriilor din plastic pentru a îndepărta praful și petele și a umple zgârieturile, astfel încât să obții o culoare intensă și fără detalii inestetice. Pentru exterior alege tipul de șampon pentru mașină care se dovedește a fi cel mai potrivit pentru nevoile tale. Noi îți sugerăm să alegi pentru unul neutru care să nu influențeze PH-ul vopselei și să dăuneze pe viitor. Spuma densă pe care o generează curăță foarte bine praful, noroiul și urmele lăsate de ploaie, dar și murdăria organică ce se acumulează în timpul mersului. Îndepărtezi rapid chiar și insectele lipite sau „pelicula de șosea” care se formează de la asfalt, obținând o vopsea impecabilă, strălucitoare, totul cu un minim de efort.  Chiar și urmele subtile de corodare pot fi îndepărtate cu ajutorul unor șampoane auto profesionale utilizate corect după îndrumările producătorului.

Propunem și opțiuni de șampon profesional auto cu acțiune manuală care este la fel de eficient și lustruiește fără să lase urme, în timp ce accelerează procesul de uscare. Poate fi utilizat pe orice culoare, îndepărtează facil murdăria grosieră și elimină urmele evidente de zgârieturi, lăsând suprafețele aproape perfecte. Pentru un strat suplimentar de luciu și protecție, Crystal Shampoo se dovedește a fi cea mai potrivită opțiune, având ca scop principal restaurarea suprafețelor lucioase, fiind potrivit în procedurile de polishare datorită particulelor nano cu care este îmbogățit.

Formulele șampoanelor auto sunt certificate și testate în prealabil pentru a-și oferi garanția celui mai eficient și sigur produs. Cu Uniclean aveți garanția unor rezultate excepționale fără a exista riscul de degradare în timp. Pot fi utilizate cu succes atât pe mașini de mici dimensiuni, dube, camioane sau chiar pe scutere și motociclete. Sunt blânde, dar eficiente, cu un timp de acțiune redus pentru a te putea asigura că ai autoturismul perfect curat oricând.

Comandă șampoane profesionale auto

Dacă unul sau mai multe dintre produsele din această categorie te-au convins că merită cumpărate, procesul de comandă este foarte simplu și poate fi finalizat în doar câteva minute. Apasă butonul de solicitare ofertă și se va deschide automat un formular în care vei completa datele personale, precum și eventuale observații, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili detalii precum cantitate, concentrație sau preț.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu