Masca protectie impotriva prafului, gazelor si vaporilor – GVS – Elipse Integra ABEK1 P3

In stoc

Elipse Integra ABEK1P3 GVS – fisa tehnica – 12975-masca-elipse-integra-abek1p3-gvs

Filtrul de particule foarte eficient cat si stratul din carbon activ ajuta la protejarea utilizatorului de gaze organice, dar si de vapori cu un punct de fierbere aflat peste pragul de 65°C la o concentratie de 1000 ml pe m³ (verificati clasele privind certificarile de conformitate).

Utilizarea in multiple domenii cu riscuri in privinta aparatului respirator, protectia personalului este una din cele mai stringente cerinte pe care o entitate producatoare sau prestatoare trebuie sa le indeplineasca.

Aplicatiile de utilizare vaste in care se poate oferi protectia prin aceasta masca sunt in general fabricile cu productii chimice cat si petrochimice, companii de constructii, vopsitorii unde activitatea principala este constituita din pulverizari cu vopsea sau cu solventi, etc.

Filtrele de schimb reduc costurile mentinand in schimb siguranta operatorilor. De aceea echipa Unilift va pune la dispozitie aceste consumabile si separat.

Specificatii si beneficii:

  • Conforma cu stadardele Europene EN405:2001 si P3 APF:20 A1:2009;
  • Filtrele pregatite pentru utilizare;
  • Masca realizata fara silicon si latex din elastomer termoplastic TPE
  • Este usoara si confortabila pe durata utilizarilor indelungate;
  • Filtrele, cat si corpul mastii nu obstructioneaza din campul vizual;

Pentru mai multe informatii si detalii referitoare la acest produs va asteptam in sectiunea de contact. De asemenea expertii Unilift va pot oferi solutii potrivite specifice cerintelor dumneavoastra.

Informații suplimentare

Brand

Model

Marime

,

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Masca protectie impotriva prafului, gazelor si vaporilor – GVS – Elipse Integra ABEK1 P3”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu