Semimasca protectie impotriva prafului, gazelor si vaporilor – GVS – Elipse A2-P3 RD

In stoc

Masca Elipse cu filtre A2P3 fisa tehnica – 12882-semimasca-elipse-a2p3-gvs
Masca Elipse combina filtrele de particule cu un strat considerabil de carbon activat ce ajuta la absorbtia mirosurilor neplacute, a gazelor organice dar si a vaporilor.

Filtrul combinat de tip A2P3 se incadreaza in clasa a 2-a la filtrarea gazelor si in clasa a 3-a la filtrarea particulelor si este recomandat la utilizarea acestuia in protectia impotriva substantelor daunatoare, solventilor, particulelor toxice si a microorganismelor (bacterii si virusi). Sectiunea acestui filtrul special al mastii se poate consulta in documentul tehnic.

Ideala pentru aplicatiile tipice ce includ pulverizarea pe lemn (pentru conservare si protectie), pulverizare de vopsea sau solventi, pulverizari in scop agricol, fumuri si gaze rezultate din prelucrarea metalelor, intretinere drumuri (gaze rezultate din aplicarea bitumului).

Respectul fata de mediu inconjurator prin incurajarea exploatarii indelungate a produselor face ca acesta masca sa reduca amprenta de carbon prin filtrele ce pot fi inlocuite cu usurinta. Astfel schimbarea consumabilelor creaza un comportament ecologic al personalului.

Mentinerea unui comfort la utilizare prin asigurarea unei respiratii usoare cat si sigure, acesta masca, permite personalului operarea pe un timp indelungat.

Recunosterea dobandita la nivel mondial s-a obtinut prin producerea acestor masti profesionale la un standard inalt de calitate prin tehnologiile GVS.

Caracteristici si beneficii:

  • In conformitate cu Standardele Europene EN140:1998;
  • Filtre Elipse sunt pregatite de utilizare;
  • Fara silicon si latex;
  • Elastomer termoplastic TPE usor si confortabil la o utilizare pe o perioada indelungata;
  • Filtrele si masca nu obstructionează din campul vizual;
  • Masca compatibila cu alte echipamente de protectie ce includ viziere de protectie sau de sudura.

Pentru mai multe informatii cat si detalii referitoare la acest produs, specialistii Unilift va pot oferi suport profesional in sectiunea de contact.

Informații suplimentare

Brand

Model

Marime

,

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Semimasca protectie impotriva prafului, gazelor si vaporilor – GVS – Elipse A2-P3 RD”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu