Set curatare geamuri 1.25 m – Window Cleaning Kit – Unger – AK131

Set curatare geamuri ideal pentru curatarea de zi cu zi. Ideal atat pentru firmele de curatenie cat si pentru utilizarea casnica.

Acest produs este în stoc și poate fi comandat direct de pe Magazinul Unilift Serv.

COMANDĂ DIRECT DIN MAGAZIN

Set curatare geamuri

Setul are in componenta urmatoare:

  1. lance telescopica din aluminiu in 2 sectiuni – 1.25 m

Lancea telescopica din aluminiu are un echilibru perfect între greutate și rigiditate. Aliajul de aluminiu face lancea sa fie foarte stabila, dar in acelasi timp si  ușoara.  Noul design al mânerului de formă ergonomică oferă un confort optim de funcționare și manipulare . Deoarece curățarea profesională a geamurilor necesită adesea curățarea la înălțime, lancea telescopica. Datorită noului capăt anti-alunecare, stâlpul telescopic OptiLoc poate fi plasat în siguranță și este protejat împotriva deteriorării. Stâlpul telescopic de la UNGER este deosebit de sigur datorită conului de siguranță ErgoTec. Conul de siguranță ErgoTec previne căderea sculelor de pe stâlpul telescopic prin fixare. Unelte precum VisaVersa pot fi schimbate rapid și ușor cu butonul de deblocare.

2. Racleta dubla 35 cm – VisaVersa

Racleta VisaVersa este perfecta pentru curățarea cu o lance telescopica, deoarece nu este nevoie să schimbați accesoriile în timpul lucrului. Datorită compatibilității sale cu conul de siguranță ErgoTec, racleta VisaVersa se blochează în siguranță. Cauciucul racletei alunecă ușor pe  suprafața sticlei, lasand-o curata , fara urme .

3. Laveta din microfibră MicroWipe 40×40 cm este un accesoriu indispensabil in realizarea procesului de curatenie . Laveta din microfibra este potrivita pentru lustruirea suprafețelor din sticlă și curățarea cadrelor. De asemenea, poate absorbi o cantitate multiplă de apă. Cusatura puternică a muchiei previne deteriorarea lavetei din microfibra, ceea ce o face mai durabilă. MicroWipe poate rezista, de asemenea, la aproximativ 500 de cicluri de spălare și uscare. Grosimea materialului este de 350g / m².

 

Informații suplimentare

Brand

Domenii de activitate

, , , , ,

Tip produs

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Set curatare geamuri 1.25 m – Window Cleaning Kit – Unger – AK131”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu