Sistem pentru dezinfectarea incaltamintei si a mainilor cu port de acces Neptun HCS1 – Heute – 068-0040

In stoc

Sistem pentru dezinfectarea incaltamintei marca Heute special fabricat pentru curatarea si dezinfectarea incaltamintei si a mainilor inainte de patrunderea in spatiul unde este pozitionat

Sistem pentru dezinfectarea incaltamintei si a mainilor cu port de acces

Sistem pentru dezinfectarea incaltamintei marca Heute special fabricat pentru curatarea si dezinfectarea incaltamintei si a mainilor inainte de patrunderea in spatiul unde este pozitionat

Acest sistem profesional este special fabricat pentru intrari, pentru a permite accesul doar atunci cand incaltamintea si mainile sunt complet dezinfectate.

Sistemul este complet automat, iar procesul de functionare al sistemului este activat prin intermediul luminilor de recunoastere de persoane. Timul de curatare si dezinfectare al incaltamintei si al mainilor este cronometrat si ofera suficient timp pentru o curatare si dezinfectare completa. Periile sunt fabricate din nylon, acestea sunt imbibate in solutie dezinfectanta sau detergent pentru curatare. Acestea actioneaza eficient, curatant si dezinfectand complet suprafata incaltamintei.

De asemenea acest sistem este dotat si cu un dispozitiv de perete special pentru dezinfectarea mainilor.

Acest sistem este dotat cu port de acces, asadar acesta permite accesult intr-o incapere doar atunci cand procesul de curatare si dezinfectare al mainilor si al incaltamintei este complet.

Este recomandat pentru industria alimentara, fabrici de procesare sau productie alimentara, carmangerii dar poate fi o solutie ideala pentru industra sanitara in special pentru spitalele de mari dimensiuni, in care este necesara dezinfectarea si curatarea.

Asadar acest sistem special pentru dezinfectarea si curatarea incaltamintei este ideal pentru mentinerea curateniei si a igienei in spatiile in care este amplasat. De regula se foloseste pentru intrari, cai de accesi, usi, etc.

Pentru mai multe informatii referitoare la produsele profesionale marca Heute, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Curățare încălțăminte în industrie

,

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Sistem pentru dezinfectarea incaltamintei si a mainilor cu port de acces Neptun HCS1 – Heute – 068-0040”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu