Soluție biodegradabilă

In stoc

ChemiTek prezintă o gamă de soluții pentru curățarea și întreținerea industrială în trei industrii principale: solar, sticla și dezinfecție.

 

Produs 2 în 1 pentru curățarea murdăriei organice de pe panourile termice și pentru a proteja de aderența murdăriei. Protejați-vă panourile solare termice acasă!

Soluție biodegradabilă pentru creșterea eficienței energetice a panourilor termice.
Recuperați eficiența panourilor dvs. termice, maximizând încălzirea apei menajere.Aceasta este o soluție gata de utilizare dezvoltată special pentru spălarea și protejarea panourilor solare termice, eficientă în curățarea unei game largi de murdărie organică de pe modulul solar.

De asemenea, este o soluție eficientă pentru curățarea panourilor solare termice. Pur și simplu pulverizați produsul direct pe panouri, periați până când murdăria cea mai încrustă se desprinde și clătiți! După spălare, proprietățile antiaderente pe care S-Thermal le conferă panoului vor reduce acumularea de murdărie, ducând la menținerea eficienței instalației mai mult timp.

Industrii și aplicații

  • Curățarea și protecția panourilor termice
  • Rezidențial
  • Instalatii mici de panouri solare

ChemiTek este o companie portugheză dedicată dezvoltării, producției și comercializării de produse chimice eficiente, ușor de aplicat, inovatoare și ecologice pentru întreținere industrială.

Cu un portofoliu deja diversificat, compania prezintă soluții pentru sectoare precum solarul, sticla și dezinfecția.

Informații suplimentare

Brand

Formate disponibile

2 kg, 5 kg

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Soluție biodegradabilă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu