NOU! PROMOTII LUNARE

Solutie curatare intensiva a suprafetelor sintetice 750ml – Tanex Power – Tana – 22912

In stoc

Solutie curatare intensiva a suprafetelor sintetice  Tanex power – detergent care indeparteaza orice tip de mizerie cum ar fi grasimi minerale, animale sau vegetale.

Solutie curatare intensiva a suprafetelor sintetice

Solutie curatare intensiva a suprafetelor sintetice  Tanex power este un detergent care indeparteaza orice tip de mizerie cum ar fi grasimi minerale, animale sau vegetale. Potrivit pentru suprafete mate si lucioase, cu profile sintetice sau din plastic. ideal pentru curatarea petelor dificile de tus, cerneala, marker, cosmetice, nicotina, etc

CARACTERISTICI SI BENEFICII

  •  TANEX Power este un detergent gata de utilizare și degresant pentru suprafețele de plastic și îndepărtarea petelor pentru toate tipurile de murdărire.
  • TANEX Power permite reducerea costurilor și a timpului, prin eficiența ridicată, manipularea rapidă și ușoară și domenii de aplicare versatile.
  • TANEX Power pastreaza aspectul original al suprafetelor.
  • Parfumul atractiv il face plăcut de utilizat.

DOMENIU DE APLICARE

  • Se poate folosi pe toate materiale plastice texturate si suprafete de plastic.
  • Poate fi folosit pentru curatarea de mese, uși, dulapuri, rafturi, bucătărie din Formica, echipamente de fitness în școli, grădinițe, clădiri de birouri, hoteluri si sport facilităţi.
  •  Nu se aplica pe plexiglas și materiale vopsite.

Informații suplimentare

Brand

După mod acțiune:

După mod aplicare:

După pH:

După locul de curățat:

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Solutie curatare intensiva a suprafetelor sintetice 750ml – Tanex Power – Tana – 22912”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu