Solutie de indepartare a cimentulului si decalcifiere a suprafetelor

In stoc

ChemiTek prezintă o gamă de soluții pentru curățarea și întreținerea industrială în trei industrii principale: solar, sticla și dezinfecție.

 

Îți este greu să îndepărtezi praful de ciment de pe panourile solare? Cu CRA nu mai există răzuire, zgâriere și toată munca grea!

Detergent biodegradabil pentru îndepărtarea contaminanților alcalini din sticla solară

Agentul de îndepărtare a cimentului (CRA) este un agent biodegradabil concentrat pentru curățarea prafului de ciment, a prafului de piatră, a petelor de apă dură, a ruginii și a altor contaminanți alcalini care se încrustă pe suprafața de sticlă a modulelor solare.

Utilizați CRA pentru a curăța praful de ciment, praful de piatră, praful de gips și alți contaminanți alcalini. Este un produs inovator, biodegradabil, testat complet pentru a nu deteriora acoperirile, siliconul sau cadrul din aluminiu. Produsul reacționează chimic cu contaminanții și emulsionează particulele, astfel încât acestea să poată fi clătite cu ușurință.

Acest produs este un agent de remediere și trebuie utilizat ca atare. Pentru a evita o problemă recurentă, ar trebui să acționați preventiv și să vă protejați modulele cu unul dintre acoperirile ChemiTek. Acest lucru va împiedica particulele de praf să adere direct pe sticlă, făcându-le ușor de îndepărtat în timpul operațiunilor normale de curățare.

Industrii și aplicații

  • Curățare panouri solare fotovoltaice, panouri solare termice, plăci solare fotovoltaice etc.
  • Instalatori de centrale fotovoltaice
  • Firme de curatenie panouri solare
  • Parcuri solare cu propriile echipe de întreținere

Beneficii

  • Agent de îndepărtare pentru praf de ciment, praf de piatră, gips și alți contaminanți alcalini care se întăresc pe suprafața sticlei a modulelor solare
  • Reacţionează cu contaminanţii şi emulsionează particulele astfel încât acestea să poată fi se clătește ușor
  • Nu deteriorează ARC, siliconul și cadru din aluminiu
  • Biodegradabil și ecologic prietenos
  • Conceput pentru a fi o singură dată produs de remediere. Modulele ar trebui sa fie protejate cu stratul nostru antistatic pentru a împiedica aderarea cimentului

ChemiTek este o companie portugheză dedicată dezvoltării, producției și comercializării de produse chimice eficiente, ușor de aplicat, inovatoare și ecologice pentru întreținere industrială.

Cu un portofoliu deja diversificat, compania prezintă soluții pentru sectoare precum solarul, sticla și dezinfecția.

Informații suplimentare

Brand

Formate disponibile

5kg, 20kg, 1000kg

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Solutie de indepartare a cimentulului si decalcifiere a suprafetelor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu