Solutie de lustruire incaltaminte pentru dozator – Heute – UL-48765

In stoc

Aceasta solutie de lustruire incaltaminte pentru dozator marca Heute, este special fabricata pentru curatarea si lustruirea incaltamintei din piele sau pentru incaltaminte cu suprafata lucioasa

Solutie de lustruire incaltaminte pentru dozator

Aceasta solutie de lustruire incaltaminte pentru dozator marca Heute, este special fabricata pentru curatarea si lustruirea incaltamintei din piele sau pentru incaltaminte cu suprafata lucioasa.

Ofera un aspect placut si lucios, astfel utilizand o astfel de solutie profesionala pentru curatarea si lustruirea incaltamintei rezultatele sunt exceptionale.

Aceasta solutie marca Heute se utilizeaza cu ajutoul dispozitivelor profesionale de curatare si lustruire a incaltamintei marca Heute, care sunt dotate cu dozator special pentru aceasta solutie. Asadar dozatorul va pulveriza automat doza ideala pentru un proces de curatare si lustruire al incaltaminei, rapid, eficient si cu rezultate extraordinare.

Aceste dispozitive sunt ideale pentru spatiile comerciale de mari dimensiuni, office-uri, institutii privare sau publice, hotele exclusiviste, restaurante, cafenele etc.

Aceste produse profesionale marca Heute, sunt special fabricate pentru mentinerea curateniei si pentru intretinerea mentenantei. Indeparteaza eficient murdaria, petele, resturile de noroi sau de praf si de asemenea cu ajutorul solutiei profesionale pentru lustruit incaltamintea capata un aspect lucios si placut. Asadar se pastreaza ordinea, curatenia, decorul si aspectul atat pentru utilizatorii acestor produse cat si pentru spatiile unde sunt pozitionate.

Pentru mai multe informatii referitoare la produsele profesionale marca Heute, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Domenii de activitate

, , , , , , ,

Curățare încălțăminte în industrie

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Solutie de lustruire incaltaminte pentru dozator – Heute – UL-48765”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu