NOU! PROMOTII LUNARE

Solutii Curatare Bord

Eşti în căutarea unor soluţii dedicate curăţării profesionale, îngrijirii şi întreţinerii bordului auto? Dacă răspunsul este da, înseamnă că te afli în locul potrivit, întrucât la Uniclean am adus mai aproape de clienţii noştri o varietate impresionantă de soluţii de curăţat bordul auto, create special pentru a te ajuta să obţii şi să menţii pe termen lung un aspect estetic cât mai curat şi îngrijit al interiorului maşinii tale.

Gama noastră de soluţii pentru curăţarea şi întreţinerea bordului auto a fost dezvoltată din dorinţa de a satisface o varietate largă de necesităţi şi cerinţe şi, implicit, de a-i ajuta pe posesorii de autoturisme să transforme procesul de îngrijire periodică a bordului în unul simplu, rapid şi chiar plăcut, care să nu le dea bătăi de cap. Astfel, de la agenţii de curăţare în profunzime a bordului cu efect matifiant sau de satin şi până la agenţii de curăţare universali pentru suprafeţele de interior sau restauratorii fără siliconi pentru suprafeţele din plastic, dar nu numai, toate aceste soluţii de curăţat şi întreţinut bordul auto se regăsesc acum în cadrul magazinului nostru. Pe scurt, acest lucru înseamnă că aici găseşti tot ceea ce ai nevoie în materie de produse potrivite pentru curăţarea până în cele mai mici detalii a bordului auto şi, implicit, pentru întreţinerea sa, astfel încât să nu mai fi nevoit să cauţi în altă parte.

Solutii de intretinere bord auto

Toate produsele din această categorie pe care le comercializăm înlătură rapid şi eficient murdăria proaspătă sau învechită, amprentele, petele, particulele de praf şi impurităţile de pe bordul auto, acţionează rapid şi curăţă în profunzime, oferind rezultate impecabile într-un timp scurt şi lăsând suprafeţele curate şi cu o aromă proaspătă de lungă durată. Pe scurt, soluţiile de curăţat bordul auto pe care ţi le punem la dispoziţie sunt tot ce ai nevoie pentru a păstra în permanenţă un aspect curat şi îngrijit al bordului maşinii tale, asigurând totodată protecţie sporită împotriva murdăriei, ceea ce înseamnă că acum nu va mai trebui să te mulţumeşti cu alte metode care oferă rezultate minime pe termen scurt.

Uşor de utilizat, eficiente, accesibile şi sigure cu suprafeţele pe care sunt aplicate, soluţiile de curăţat şi întreţinut bordul auto din catalogul Uniclean oferă cele mai bune rezultate şi îmbunătăţesc instant aspectul bordului maşinii tale, fără prea multe eforturi, ceea ce înseamnă că nu îţi rămâne decât să descoperi întreaga ofertă pe care ţi-am pregătit-o şi să alegi produsele de care ai nevoie. Îţi garantăm că de acum înainte, cu ajutorul soluţiilor pe care ţi le oferim, bordul maşinii tale va arăta mai bine ca niciodată.

Calitatea rămâne de departe principala caracteristică a soluţiilor de curăţat bordul auto disponibile în catalogul Uniclean. Acestea provin de la brand-uri de referinţă în domeniu şi corespund tuturor standardelor de calitate, ceea ce înseamnă că poţi comanda oricând cu încredere produsele care ţi se potrivesc. Mai mult decât atât, pentru a obţine maximul de la soluţiile de curăţaţ bordul auto pe care le achiziţionezi din magazinul nostru şi pentru a fi sigur că nu afectezi în niciun fel suprafeţele care urmează a fi igenizate, îţi recomandăm să citeşti fişa tehnică şi de siguranţă a acestora şi să respecţi instrucţiunile de utilizare specificate de către producători.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu