Spuma activa 25L – PH 13 – TRUCK CLEANER 2000 – Nerta – UL-52122

Spuma activa TRUCK CLEANER 2000 este un agent de curăţare alcalină, puternic concentrat atât pentru automobile cât şi pentru camioane. TRUCK CLEANER 2000 are o spumă abundentă şi stabilă

Spuma activa

NERTA TRUCK CLEANER 2000 este un agent de curăţare alcalină, puternic concentrat atât pentru automobile cât şi pentru camioane. TRUCK CLEANER 2000 are o spumă abundentă şi stabilă.

Produsul este folosit în special ca un agent de prespălare şi de spălare manuală (fără atingere).

NERTA TRUCK CLEANER 2000 îndepărtează fără problemă insectele de pe suprafaţa maşinii şi conferă un miros plăcut.

UTILIZARE:
 – Pulverizare: La vehicule foarte murdare: 1 la 20 (1 litru soluţie la 20 litri de apă) Pulverizaţi de jos în sus. Lăsaţi să acţioneze aproximativ 60 de secunde şi îndepărtaţi cu ajutorul apei sub presiune. Pentru vehicule mai puţin murdare o diluţie de 1 la 25 sau 50 va fi suficientă. Aplicaţi la fel ca şi înainte.

 – Spălare sub presiune: Diluaţi 1 la 10. Potriviţi robinetul de dozare până ce se obţine un rezultat satisfăcător, de aproximativ 0,5% până la 2% la capătul pulverizorului şi o tempreatură ideală de 50 °C.

 – Spălare manuală: În mod normal diluţia este 1%, 1 litru de soluţie la 100 litri de apă. Spălaţi vehicolul cu buretele sau peria. După terminare, clătiţi cu apă curată.

ATENŢIE:

Nu lăsaţi NICIODATĂ NERTA TRUCK CLEANER 2000 să se usuce pe suprafaţa de lucru. La pulverizarea părţilor foarte fierbinţi şi mate, vă recomandăm să le umeziţi în prealabil şi să nu parcaţi vehicolul la soare.

SPECIFICAŢII TEHNICE:
• Nu conţine materiale toxice
• Nu este inflamabil
• pH: 13

Informații suplimentare

Greutate 25 kg
Brand

Domenii de activitate

Tip produs

, ,

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Spuma activa 25L – PH 13 – TRUCK CLEANER 2000 – Nerta – UL-52122”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu