Spumă activă auto

În ultimul timp, spuma activă auto a început să fie din ce în ce mai populară şi mai îndrăgită în rândul unui număr mare de posesori de autoturisme, lucru care se justifică dacă ne raportăm la rolul fundamental pe care îl joacă atunci când vine vorba de curăţarea exterioară temeinică şi întreţinerea completă a maşinilor. Spuma activa auto, graţie stratului bogat şi dens de spumă de curăţare pe care îl creează, reuşește să dizolve şi să elimine în totalitate murdăria grosieră de pe caroserie, roţi sau alte suprafeţe sensibile, fără a lăsa urme inestetice sau zgârieturi, şi fac spălarea obişnuită mult mai rapidă, mai uşoară şi mai eficientă. 

 

Aşadar, ţinând cont de toate aceste beneficii, de ce să nu scapi de murdărie şi să îţi speli maşina de acum înainte cu spuma activă auto profesională din cadrul magazinului nostru, disponibilă în diverse cantităţi şi concentraţii, care pot fi utilizate cu succes atât acasă, cât şi în spălătoriile auto? 

 

Mai ales că ţi-am pregătit o varietate de opţiuni de spumă activă auto din care poţi alege conform propriilor nevoi şi preferinţe. Începând de la spuma activă auto alcalină şi concentrată Car Max care se poate utiliza pentru autoturisme, furgonete, maşini off-road, spălătorii de maşini manuale sau self service, şi până la spuma activă abundentă şi stabilă pentru camioane Nerta Truck Cleaner 2000, spuma activă auto cu efect de înspumare potrivită pentru toate autovehiculele, sau spuma activă puternică pentru spălarea camioanelor şi prelatelor. 

 

Toate aceste produse de spumă activă auto se regăsesc la Uniclean şi sunt gata să satisfacă până şi cele mai exigente cerinţe. Pe scurt, alături de noi ai acces rapid la o gamă completă şi diversificată de produse și echipamente de curățenie precum spumă activă auto profesională cu putere mare de curăţare, care chiar îşi face treaba şi redă instant strălucirea maşinii tale, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îţi faci griji că nu vei putea găsi soluţia potrivită pentru tine de fiecare dată.

 

Calitatea, eficacitatea, siguranţa şi versatilitatea sunt cuvintele de ordine care definesc gama noastră de detergenți auto și spumă activă auto pe care o comercializăm. Toate produsele din această categorie sunt de calitate verificată, aparţinând unor brand-uri de renume care au o abordare de lucru sigură şi responsabilă, se pretează pentru mai multe domenii de activitate, precum industria automotivă şi spălătoriile auto, şi pot fi utilizate în diverse moduri, începând de la pulverizare şi până la spălare sub presiune sau spălare manuală, în funcţie de specificaţiile fiecărui produs în parte.

 

Pe scurt, indiferent de spuma activă auto care te interesează, alături de Uniclean ştii că eşti pe mâini bune. Mai ales că îţi oferim consultanţă telefonică gratuită şi îţi punem la dispoziţie o echipă de specialişti în domeniu, care împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru inovaţie şi pentru soluţii customizate, croite după nevoile şi preferinţele fiecărui client în parte. Desigur, în funcţie de rezultatul pe care doreşti să-l obţii, nu uita că este foarte important să ţii cont de recomandările de utilizare şi de specificaţiile oferite de producător, astfel încât să fii sigur că faci alegerea potrivită pentru situaţia ta particulară.

După presiunea de lucru:

După debit apă:

După culoare:

După diametru:

După tipul de aplicare:

După motorizare:

După domeniul de utilizare:

După volumul de dozaj:

După modul de utilizare:

După sursa de alimentare:

După pH:

După puterea electrică:

După nr pompe:

După tip soluție:

După locul de curățat:

După amplsare:

După mod acționare:

După mod aplicare:

După mod acțiune:

După tip:

După suprafața de aplicare:

După dimensiune:

După volumul de abur:

După clasa de siguranță:

După lungime:

După lățime curățare:

După material:

După formă:

După dotare:

După capacitate: produs

După lățime de lucru:

După producția de abur:

După numărul de perii:

După material suporți:

După sursă alimentare:

După suprafața de curățare:

După clasa de praf:

După opțiuni:

După mărime:

După opțiune reglare:

După tip perii:

După tip vehicul:

Dupa diametrul orificiului de pulverizare

După mod utilizare:

După nr. de posturi de spălare:

După zona de aspirare:

După zona de aplicare:

După volum:

După cauciuc:

Dupa debit de apa

Dupa domeniul de lucru

După înălțimea maximă atinsă:

Dupa filetul de fixare

Dupa unghi

Dupa actionare

După volumul de colectare:

Dupa forma de inchidere

Dupa material component

Dupa lungimea furtunului

Dupa materialul component

Dupa mediul de lucru

Dupa modul de actionare

Dupa modul de reglare

Dupa modul de rulare

Dupa nr de duze

Dupa numarul de cai

Dupa pozitia filetului: produs

Dupa presiune

Dupa presiune de lucru

Dupa presiunea maxima de lucru

Dupa scopul de utilizare

Dupa temperature de lucru

Dupa unghiul de lucru

Dupa unghiul de rotire

Meniu