NOU! PROMOTII LUNARE

Teinnova – Tecai Visiobot – Robot cu video-camera inspectie a hotelor/conductelor/sistemului de aer conditionat

In stoc

„Cred” atunci cand vad

Intrucat, interiorul tubulaturilor pentru aer conditionat, nu este vizibil, este nevoie de un sistem de inspectie pentru a evalua si a inregistra conditiile dinainte si dupa curatare.

  • un mod excelent de a demonstra clientului, motivele pentru care are nevoie de serviciile tale, cat si rezultatele serviciilor prestate
  • inspectia este MANDATORIE, dupa cum este stipulat in Decretul Regal 283/2015 (RITE)

VISIOBOT

Doriți să arătați clienților dvs. importanța curățării conductelor? Visiobot este instrumentul de care aveți nevoie. Când vine vorba de curățarea conductelor, deseori omitem această muncă vitală, deoarece nu putem vedea nevoia sau nu se poate demonstra. Cu toate acestea este necesară inspecția înainte și după lucrările de curățare. Acesta este motivul pentru care Visiobot este partenerul tău perfect pentru a justifica nevoia de a se desfășura munca. Robust și fiabil Când este vorba de inspectarea hotelor, conductelor, sistemului de aer condiționat, aveți nevoie de un instrument robust, de încredere, cum ar fi Visiobot. Structura sa din oțel inoxidabil protejează tehnologia internă a robotului. Tehnologia ‘Non-Stop’, datorită bateriilor încorporate care permit să funcționeze autonom timp de mai mult de 2 ore. De asemenea, are un indicator al bateriei pentru a monitoriza nivelul acestuia în orice moment.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Teinnova – Tecai Visiobot – Robot cu video-camera inspectie a hotelor/conductelor/sistemului de aer conditionat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu