Tratament profesional pentru sticla si panouri solare

In stoc

ChemiTek prezintă o gamă de soluții pentru curățarea și întreținerea industrială în trei industrii principale: solar, sticla și dezinfecție.

 

Sunteți producător de sticlă solară? Adăugați valoare produsului dumneavoastră cu această protecție hidrofobă de lungă durată, facilitând curățarea.

Tratament solar pentru sticla pentru a proteja de murdărie și pentru a reduce timpul de curățare cu 90%

Industrial Glass Protect este un produs gata de utilizare pentru reducerea murdăriei și îmbunătățirea eficienței special dezvoltat și certificat pentru panouri solare.

Proprietățile sale hidrofobe (repelente la apă) reduc aderența prafului pe sticlă, facilitând curățările viitoare prin menținerea panoului mai curat și mai ușor de curățat, crescând eficiența următoarei spălări precum și iradierea în zilele ploioase, producând până la 5% mai multă energie.

Acoperirea hidrofobă de pe Industrial Glass Protect a fost concepută pentru a fi aplicată la nivel de fabrică și pentru condiții meteorologice specifice (fie extrem de ploios și umed, fie extrem de secetă și uscată).

Această acoperire a fost complet testată și certificată de laboratorul internațional TÜV Sud, deoarece proprietățile sale hidrofobe vor rezista până la 5 ani, nu vor deteriora panoul și funcția sa de „curățare ușoară” funcționează.

Industrii și aplicații

  • Acoperire hidrofobă pentru panouri solare fotovoltaice și termice, acoperișuri solare fotovoltaice etc.
  • Instalatori de instalatii fotovoltaice
  • Firme de curatenie panouri solare
  • Parcuri solare cu propriile echipe de întreținere

ChemiTek este o companie portugheză dedicată dezvoltării, producției și comercializării de produse chimice eficiente, ușor de aplicat, inovatoare și ecologice pentru întreținere industrială.

Cu un portofoliu deja diversificat, compania prezintă soluții pentru sectoare precum solarul, sticla și dezinfecția.

Informații suplimentare

Brand

Formate disponibile

1L, 2L, 5L

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Tratament profesional pentru sticla si panouri solare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu