Valva din otel inoxidabil – Presiune 24 bari – Debit 80 l/min – RPS – PA

In stoc

Valva din otel inoxidabil

Ideala pentru sistemele de curatat cu spuma datorita pasajului intern larg. Proiectata si realizata cu componente din otel inoxidabil la partile ce au contact direct cu apa sau cu agentul lichid ce tranziteaza sistemul.

Presiunea nominala recomandata este de 24 bari la un debit de 80 litri pe minut.

Temperatura maxima suportata este de 90° celsius.

Protectia impotriva caldurii este realizata prin elastomerul termoplastic TPE Forprene. Tot ca masura de protectie impotriva rotirii accidentale a rozetei este suportul cadru ce prezinta fante pentru scurgerea lichidelor si a prafului.

Pentru detalii referitoare la dimensiuni cat si o plansa tehnica a produsului deschideti fisierul PDF din sectiunea de documente. Informatiile prezentate cat si imaginile pot suferi modificari fara notificari in prealabil si de aceea sunt cu scop informativ.

Prin parteneriatul cu PA, echipa Unilift aduce utilizatorilor care au nevoi legate de intretinerea de tip industrial profesionista accesorii pentru spalarea cu presiune, pentru curatare industriala, echipamente pentru automibile, echipamente pentru industria alimentara, amortizoare, coturi, cuple, duze, pistoale de pulverizat, accesorii pentru sablare, filtre de absorbtie, injectoare, intrerupatoare manometrice, nipluri, perii, valve, robineti, supape, suporti pentru duze, etc.

Indicatii suplimentare referitoare la acest produs cat si pentru aceasta gama va asteptam in sectiunea de contact. Specialistii Unilift sunt incantati sa va ajute in alegerea solutiei corecte specifica cerintelor dumneavoastra.

Informații suplimentare

Brand

Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Valva din otel inoxidabil – Presiune 24 bari – Debit 80 l/min – RPS – PA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu